co się dzieje ?!

Skargi dotyczące zachowania adminów oraz funkcjonowania serwera.

co się dzieje ?!

Postprzez lamka Junior » 30 cze 2008, 14:34

Witam zapewne nie wszyscy mnie jeszcze kojarzą jednak jestem graczem tego serwera juz pare miesiecy, na poczatku gra na nim była naprawde super dobra gra,dobry poziom jak i towarzystwo.Dowiedzialem się że jest to przyzowity serwer bez żadnych chiterów,wyzywania sie itp. i jak sie okazało na początku tak właśnie było niestety od pewnego czasu cos sie dzieje z tym serwerem.Akcje tylko co-clip gdy jest pelen serwer ludzi ktorzy chca pograc naprawde powaznie przemilcze poniewaz ostatnio coraz mniej wystepują.Jednak w tym poscie chce zwrocic uwage na kilka innych spra otoz, kiedys gdy nawet nie bylo adminow na serwie ludzie naprawde potrafili sie kontrolowac nie wiem czy ludzie sie zmienili na tym serwerze czy moze nie chce im sie szanowac innym osob,ale teraz wyzywanki czy jakies ppojazdy sa na porzadku dziennym.Druga sprawa jest taka ze jak nie ma admina na serwie to jest pelen haos duzo ludzi nie ma ratow dobrych i mozna do nich mowic i mowic i tak ich nie zmienia,a co gorsza nie wiem co Ci ludzie robia ale maja pingi albo po 100 i skacza nie wyobrazalnie albo maja niby ping 5 a tak samo skacza sorry,ale naprawde psuje to innym zabawe gdy biegnie sie gdzies na mapce i koles Ci wyskakuje a za chwile jest gdzies indziej i dostajesz banie.... zauwazylem jak do tej pory kilka osob ktore na bank nie maja takiego pinga jakie pokazuje gra bo nie mozliwe jest ze osoba ktora ma ping 5 i to NON STOP bez jakiej kkolwiek zmiany w gore czy w dol skakala jak motyl po ekranie, czy tylko mi to przeszkadza ??? osoba majaca ping 100 co ona musi robic zeby miec ten ping przeciez ja odpalajac torrenty na maxa nie mam takiego pinga a gdzies kolo 50,wiadomo niektorzy robia to specjalnie a nie ktorzy nie.Ostatnia sprawa to pro umiejetnosci ilus tam graczy sorry,ale tylu baniek 1 strzalowych to ja nigdzie nie dostaje co na tym serwerze a gram na kilku dobrych porownujac tu banie 1 strzalowa dostaje co jakies 3-4 trupy natomiast grajac na innych serwerach ginac 36 razy zdarzylo mi sie to 3 razy( specjalnie liczylem ) powiecie ze graja tu tacy zajebisci gracze, sorry ale niekiedy nie chce mi sie uwierzyc ze koles ktory we wtorek nie wybijal sie swoimi umiejetnosciami w piatek daje same banie i to nie jest jakas nieznajomwa osoba tylko taka ktora widze jak gra przez okolo miesiac i posiada te same umiejetnosci nagle wchodzi na serwer i daje same banie 1 strzalowe i tak juz gra caly czas sorry ale nie uwierze ze osoba moze w ciagu 1 tygodnia taki skill wytrenowac,szczegolnie ma to miejsce gdy nie ma adminow albo nikogo na spec.Gdy tylko ktos jest na spec to odrazu skill wraca do normy po prostu smiech na sami naprawde gdy wejdzie sie o godzinei 13-14 na serwer oberwie 5 baniek 1 strzalowych to sie odechciewa grac na tym serwerze.Chce przez to powiedziec ze moim zdaniem naprawde duzo ludzi chituje na tym serwerze, mozecie miec moje zdanie w dupie i powiedziec ze jak mi sie nie podoba to moge tu nie grac rozumiem i powiem wam ze coraz bardziej mysle o tym zeby nie grac na tym serwerze. To jest moje subiektywne zdanie, chcialem tylko zwrocic uwage na kilka spraw ktore mnie nurtuja i zoabczyc czy ktos ma takie same odczucia jak ja.

Pozdrawiam
Lamka Junior
lamka Junior
n00b
n00b

google adsense
Google

Re: co się dzieje ?!

Postprzez Biały » 30 cze 2008, 14:43

Czyzbys zapomnial dodac ze to oczywiscie wszystko nasza wina, adminow ?
Czlowieku, jezeli tak Ci to nie odpowiada to rusz dupe i nagrywaj demka, rob screeny i zglaszaj a nie pierdzielsiz jak to zle i okropnie. Tak jest najlatwiej, powiedziec ze jest do dupy, a samemu tylko siedziec i sie gapic. Chcecie, zeby bylo lepiej? TO NAM POMAGAJCIE !
Screeny, dema, czy voteban dla wyjatkowo chamskich graczy i po sprawie, z czasem bedzie lepiej. Jak bedziecie tylko nazekac to lepiej rzeczywiscie olejcie ten serwer bo nie dosc ze wkurzacie czyms takim to jeszcze nic nie robicie zeby bylo lepiej. Tego typu postu bez zadnych konkretow tez nie pomagaja.
Obrazek
UP THE IRONS ! :) Somewhere Back In Time world tour 08 !
Biały
Dyktator

Postprzez Areckee_Cubasa » 30 cze 2008, 17:11

Białasku więcej luzu... Chłopak opisuje swoje spostrzeżenia na które wiekszość z nas już nie zwraca uwagi...
Mamy pomagać ? Pomagamy. Jak trzeba to zawsze kogos sciagam...
Pomaga tez Lamka zwracając uwagę na dezorientacje niektorych adminów spowodowaną sporadyczna gra na serwie...
Grałeś Białasku kiedyś o 13-14 ? :lol: :lol: :lol:
Ja chyba nigdy. ... Lamka pisze że cos go tam wkurwia - rozumiem Cie Lamka bo to jest max irytujące -
( jak stopniesz z sprawdzaniem statystyk bedziesz to miał serdecznie "gdzies"- krotko na SL grasz i jak kazdemu na poczatku zaleci Ci- szacun,tesh tak mialem ;) )
a Ty odrazu napadasz "że to adminów wina..."
Dostałes chyba dyżurnego na to by odpisywac na wszystkie posty jak najszybciej
bo co post to Ty pierwszy odpisujesz ^^
a moze bierzesz to za bardzo osobiście xD
WSZYSTKO TO WINA BIAŁASKA !!!
Spoko loko Białasku.
Pozdro.
PS. swoja droga gdyby sie komus nudziłoto moznaby sprawdzic faktycznie co sie robi o tak wczesnych porach...
" jak sie ma max-pecha w życiu to nawet w kościele wpierdol spuszczą"
Areckee_Cubasa
Pr0
Pr0

Postprzez Biały » 30 cze 2008, 17:37

Juz Ci Cubaso tlumacze, czemu ja tak zawsze pierwszy. Bo gdyby nei to, ten temat jak wiele innych zostalby gdzies tam zapomniany i nikt by sie w ogole nim nie przejal. Niestety, wiekszosc klanu skonczyla grac a przy okazji olala wszystko inne. Idealnym przykladem bedzie chyba nasz H@-Geno... no ale to zostawmy, szkoda tu miejsca na takie sprawy.

Sam nie raz i nie dwa pisalem dokladnie o tym o czym pisze lamka. I to calkiem niedawno. ten temat byl walkowany juz chyba miliony razy. Ty Cubasko lecisz po kogo trzeba jak chamstwo z buciorami pakuje nam sie na serwer i jestem Ci za to niezwykle wdzieczny, ale ilu ludzi poza Toba tak jeszcze robi ? Da sie ich policzyc na palcach wiecej niz jednej reki ? Obawiam sie ze niestety nie.

Moze troche przesadzilem, dobzre ze lamka zglasza uwagi, ale czemu bez konkretow ? Przeciez od razu zalatwiloby sie pare banow gdyby bylo trzeba. Bo kiedy do ludzi nie trafia normalnie, trzeba drastycznie. Powtorze to po raz kolejny i pewnie nie ostatni, jezeli widzicie, ze ktos zachowuje sie chamsko, przeszkadza w grze, nagrywajcie, robcie screeny, piszcie do adminow. Wtedy i Nam i Wam bedzie lepiej.

No i zawsze jest jeszcze votekick i voteban ;)
Obrazek
Biały
Dyktator

Postprzez amo » 30 cze 2008, 18:13

Urzekła mnie twoja historia :lol:

Jak nie ma @ to jest burdel i są wakacje , ludzie wola wybić i się napić popływać niż siedzieć i ratów pilnować ...
Obrazek
amo
Cheater !
Cheater !

Postprzez Dudas » 30 cze 2008, 18:16

BIały piszcie do adminów ta łatwo powiedzieć... Na tym serwerze stałych adminów jest naprawdę bardzo mało. Zamiast na szybcika przyjmować admina bez niczego otworzylibyście rekrutacje i na pewno znalazłoby się odpowiednie osoby. To nie jest tylko moje zdanie...
P.s Dobrze biały postaram sie namówić reszte aby się wypowiedziała ^^
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez Okurde » 30 cze 2008, 18:24

jak nie ma admina to wal na steamie napewno jakis sie znajdzie co np ogląda redtuba(gienioch) i na 100 % przerwie swoje dotychczasowe zajecie (a) poczym zrobi porzadek :):):) a chamstwo bylo jest i bedzie nic sie na to nie poradzi :))

(DDS-_^ Ma ktoś save do gothica3?: miales napisac ze jest mało adminów!
DDS-_^ Ma ktoś save do gothica3?: po 1 moze by mnie "wkoncu" przyjeli po 2 przydałoby sie jakis z 3 nowych;p) <---- :D :ssij:
Okurde
Fartuch
Fartuch

Postprzez Dudas » 30 cze 2008, 18:30

Ty no ej!! on to wymyślił! Ja wcale tak nie napisałem!! :lol2:
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez Biały » 30 cze 2008, 18:33

Dudas napisał(a):Ty no ej!! on to wymyślił! Ja wcale tak nie napisałem!! :lol2:

Nie robic tu kurwa burdelu !
Ty Dudas na pewno nie dostaniesz tu admina.
Odpowiednie osoby to takie ktore juz dlugo znamy i mamy do nich zaufanie. Ja do Ciebie Dudas nie mam zadnego. I co bys nie mowil, wszysy doskonale wiemy, ze chcesz miec na SL admina.

Koniec Offtopu, wracamy do tematu. jak ktos chce przedyskutowac kwestie ilosci adminow na serwerze, zrobcie sobie nowy temat.
Obrazek
Biały
Dyktator

Postprzez Okurde » 30 cze 2008, 18:37

tylko drobne sprostowanie http://img257.imageshack.us/my.php?imag ... tuupj4.jpg a wracajac do tematu powiem jeszcze to co bialy zrob screena nagraj demo wyslij adminowi i po klopocie
Okurde
Fartuch
Fartuch

Postprzez lamka Junior » 30 cze 2008, 22:22

Ale ja wcale nie wnosze ze musi byc wiecej adminow itp przeciez moza zrobic kilka prostych rzeczy np: ktos nie ma rate dobrych to niech go konsola wyrzuca po np 3 rundach jak nie zmieni poza tym jesli ktos ma ping 80-100 to juz nie nadaje sie do grania wiec podwyzszyc prog ze 150 ping kick do np 90, jesli chodzi o demka to naprawde czesto chce je robic ale jak ktos jest na specie to skill wielu ludzi w niewyjasniony sposob nagle obniza sie i nie ma 1 strzalowych hedow,ale postaram sie cos nagrywac

Pozdrawiam
lamka Junior
n00b
n00b

Postprzez Subaru-Sama » 30 cze 2008, 22:54

lamka- ping 100 to ja mam nie ważne jak się staram, co do raterow- proszę bardzo- załatw mi taki skrypt, ew powiedz jak to zrobić i masz to jak w banku, że po godzince będzie na serwie. A co do nagrywania cziterów- polecam taktykę- raszować na pałę, ginąć szybko i nagrywać- kilka punktów stracisz, ale czitera złapiesz.
Obrazek
Subaru-Sama
Godfather
Godfather

Postprzez Gienioch » 1 lip 2008, 09:51

Okurde napisał(a):jak nie ma admina to wal na steamie napewno jakis sie znajdzie co np ogląda redtuba(gienioch) i na 100 % przerwie swoje dotychczasowe zajecie (a) poczym zrobi porzadek :):):)

Odezwał się koniobijca :banan:

Na serwie jest burdel jakiego chyba nigdy nie było, wakacje, młodzież nie ma co robić to cwaniakuje na serwie. Jednak admini też mają wakacje/prace więc musicie nam wybaczyć.

Chociaż fakt faktem, że na serwie niedawno było całkiem dobrze pod względem adminów, prawie cały czas ktoś był, a ostatnio pustki. Dwóch nowych adminów jest, a na serwie nie widuje ich prawie wogóle. I tak jak okurde wspominał, jeszcze jak nie miałem adma, to zawsze pisałem do kogoś jak coś było nie tak na serwie. Admini nie gryzą piszcie i zrobi się porządek czy to z cziterami, czy to z bucami. Pozdrawiam.
Obrazek
Gienioch
Pr0
Pr0

Postprzez Subaru-Sama » 2 lip 2008, 10:39

Tak jak poprzednicy- apeluję do graczy z serwera- piszcie do adminów, żeby wpadli na serwer posprzątać. Do mnie czasami napisze cubasa, dudas i ewentualnie ktoś inny raz na miesiąc, a steama mam otwartego praktycznie cały czas! Przecież admin nie gryzie! Nawet jeśli nie ma mnie przy kompie to napisz- może spojrzę na monitor jak będę w pokoju...
Obrazek
Subaru-Sama
Godfather
Godfather

Postprzez amo » 2 lip 2008, 10:42

Ja rano sprzątam teraz bo to co się dzieje od 9 rano to patologia 8) już większość się uspokaja ale jeszcze upoluje 2 na perma :D
Obrazek
amo
Cheater !
Cheater !

Powrót do Skargi i żale