fajnie, że tye czasu gram na tym servie i nikt nigy mi nie zwrócił uwagi że mam czity. a tu niby demko przekonujące. znam wielu którzy czitują na tym servie a do nich jakoś nie macie zastrzezen. dobrze gram i od razu czity pomyślcie
Skoro jesteś już taki czysty to powiedz kto to jest. Aha, czysta wymyślona historyjka. Nie lubię kiedy ktoś mówi "wiem że ktoś coś robi ale nie powiem kto bo xxx". Co Ty Lepper jesteś czy co?
poweidzialem to teroetycznie lepiej popatrzcie jak inni graja a nie sie czepiacie . kozlow ofiarnych szukacie jak naprzyklad fireman(ratio .2. go tez oskarzaliscie
Wełna wstawił Twoje demko na ac.pl podejrzewając Ciebie o cheaty. To przecież jego robota. Masz mu coś za złe? Panowie z ac.pl ocenili, że grasz na dopalaczach.
dzięki że przynajmniej ty crag sie za mna wstawiłes. ludzie ja naprawde nie uzywam czitów choc jak to stwierdzili na ac korzystam niby z wh. to demko moglo tak wygladac bo sam sie zdziwilem jak to ogladalem. Wiem, że większość z was mi w to nie uwieży ale cóż.
Ja mam to samo zdanie co Creg po prostu nie wieże że używałeś Ale przecież każdemu może sie zdarzyć że jego akcja wygląda jak WH. Pzdr Frozy jak dla mnie też jesteś niewinny