PErry za 2 miechy :D

Tutaj zamieszczamy podania na adminów lub inna funkcję związaną z serwerem.

PErry za 2 miechy :D

Postprzez Perry » 16 lip 2008, 15:49

Tak jak w temacie w tym momencie jestem bez kompa ;] Takze nie ma sensu sie ubiegac teraz o adminke.
Nick: Perry
STEAM: Podam jak bedzie trzeba
Czas: Gram spoko loko juz prawie rok, zaczlem w w zeszlym sierpniu
Dlaczego SL? Bo to jedyny polski server na ktorym gram (nie liczac swojgo) Nie bede sie rozpisywal bo musze isc do pracy :D Ale rozwazcie moje podanie ;p
Perry
Cheater !
Cheater !

google adsense
Google

Re: PErry za 2 miechy :D

Postprzez Biały » 16 lip 2008, 15:52

Perry, czy Ty przypadkiem nie skonczyles z SL i nie czekasz az padniemy, zeby zgarnac nam graczy ? xD Tyle ze zlosliwosci :D
Powazniej nieco, myslisz, ze za dwa miechy SL bedzie jeszcze stalo ? :D Bo cos czuje, ze jak przyjdzie czas na placenie to sie zrobi krucho :P
Obrazek
UP THE IRONS ! :) Somewhere Back In Time world tour 08 !
Biały
Dyktator

Postprzez Rivo » 16 lip 2008, 15:56

Ja takze myslalem ze Perry skonczyl ze Spoko Loko :) Widac zatesknil za serverem :D nie dziwie sie :)
Jedziesz Mariusz! Jedziesz! Lekkie jest!
Rivo
Player
Player

Postprzez wełna » 16 lip 2008, 18:17

Lekkomyslny , dobrze adminuje na servie "Beer 4 life" ale sprawa ze Stoned mi sie niepodobala.
Lubie Ciebie ale narazie jestem na nie .
wełna
Pr0
Pr0

Postprzez amo » 16 lip 2008, 19:02

Biały napisał(a):Perry, czy Ty przypadkiem nie skonczyles z SL i nie czekasz az padniemy, zeby zgarnac nam graczy ? xD Tyle ze zlosliwosci :D

To było trafne :)
Dostałeś bana za ciągle rzucanie chujami na serwie jak nie ma @ ja na nie...
Obrazek
amo
Cheater !
Cheater !

Postprzez Perry » 17 lip 2008, 16:21

Dostałeś bana za ciągle rzucanie chujami na serwie jak nie ma @ ja na nie...

To se kurwa kup nowe sluchawki. Nigdy nie uzywam slowa CHUJ bo wole sobie powiedziec "kurwa". Ten ban 2 godziny to byl jeden wielki smiech. Gdzies cos w tle uslyszales i jako, ze nie wiedziales kto postanowailes ukarac mnie dla zasady. Nie bluzgam jak jestem zadowolony, "kurwa" mi sie wymcknie jak po raz kolejny zgine bez killa, a tak sie sklada, ze wtedy mialem staty 8:2 wiec nie mialem powodu by przeklnac. Twoje uprzedzenia do mnie sa znane przez wszystkich, a tym banem chciales mi przypomniec, ze dalej bys mnie utopil w lyzce wody. Cala te akjce chcialem przemilczec bo pomyslalem sobie "Niech sie pajac podnieci, nie dam mu tej satysfakcji w postaci napisania skargi na forum". No, ale niestety nie podarujesz sobie i musisz prowokowac.
Tyle do pana Ama

Rivo:
Taka jest prawda, ze SL mimo duzo gorszej atomsfery dalej jest najelpszym Polskim serverem i chcac nie chcac po miesiacu wkoncu weszlem na server.

Welna:
Co do Akcji ze St0ned. Mailem racje xD Jest cheat i nic tego nie zmieni, a z tego co pamietam to nie ublizylem mu w zaden sposob, wiec nie wiem co Ci sie nie pododbalo.

Bialasek:

Czekam, czekam az upadniecie xD, ale nie zapowiada sie, ze tak sie stanie. A tak na powaznie, upadek spoko loko byl by wielka strata i na pewno bym nie chcial by server przestal istniec. Jak kupie sobie nowy komputer (bo stary zostawilem dla brata) i dalej bede mial jescze troche oszczednosci to dorzuce sie na server. Aczkolwiek na waszym miejscu zastanowil bym sie nad zmiana hosta.
Perry
Cheater !
Cheater !

Powrót do Podania