mapy na SL

Mapcycle serwera, co dodac, usunąc, oraz wszelkie propozycje.

mapy na SL

Postprzez crag » 17 lut 2008, 03:45

caly czas co patrze/gram na SL gra sie te same mapy d2/office/aztec/cbble/italka czasami d1/nuke/train, nie gra sie w ogole niestandardownych map jak losttemple, cpl fire, cpl mill, beroth beta, inferno (pro i zwykle) czy nawet chataeu nie wiem dlaczego ale nie nudzi was non stop granie tego samego? i co jest tego przyczyna? brak mozgu i poszukania tych mapy? na fpsbanana sa chyba wszystkie a wy non stop to samo przez 24/7... posciagajcie mapy zrobcie mapcykl nowy i bedzie albo chociaz wywalcie z kazdego nowego map cykla mapy powtarzajace sie najczesciej zeby inne pograc... ile mozna grac to samo ludzie...
crag
Lama
Lama

google adsense
Google

Re: mapy na SL

Postprzez Biały » 17 lut 2008, 03:54

To ja Ci powiem czemu. Zwykle tak jest, ze jak admin daje voty na jakas nie standardowa mapke to zaraz sa jeki ze niee, to nie, tamto nie, dajcie indie albo d2. Narzekacie, ze nie gramy nowych map, a jak przyjdzie co do czego to nie, bo sciagac trzeba, bo to, bo siamto. Taka jest niestety smutna prawda.
Obrazek
UP THE IRONS ! :) Somewhere Back In Time world tour 08 !
Biały
Dyktator

Postprzez amo » 17 lut 2008, 08:12

Dałem de_dolls po 4min gry poleciało rtv. daję indie znowu rtv , daję mila rtv chyba nie muszę dalej pisać ;)
Obrazek
amo
Cheater !
Cheater !

Postprzez BaThEd » 17 lut 2008, 11:46

A ja gram co jest :E nie marudze moge wszystkie mapki grac POZDRO :strzela:
JP na 100%
BaThEd
Cheater !
Cheater !

Postprzez Maro » 17 lut 2008, 12:43

Poza tym, w godzinach wieczornych admin nie może dać "mało znanej mapy", gdyż lud ucieka...
Pojechać na wycieczkę "last minute" do Las Vegas, wygrać 1 000 000 $ w największym casynie i mieszkać w luksusowym hotelu, a i Biały kocha Tokio Hotel :)
Maro
Godfather
Godfather

Postprzez P!otrek* » 17 lut 2008, 13:55

Jest na to sposob, ktory sie sprawdzil jak gralem w 1.6 i czero. Ustawic ze mapa nie moze sie powtarzac w vocie, np. Gramy d2, to dust2 moze byc w vocie za 5 map. Nastepna zmianą powinna byc podzielenie votow, na mapy standardy i nie standardy, np. W 1 vocie jest d2, office, aztec ... a w 2 vocie inferno_pro, india, estate ... . Vot standardowy bedzie sie pojawial 2 razy podrzad ---> vot z mapami niestandadrowymi ---> 2x voty standardowe --> itd.

Taki problem byl zawsze w cs i w taki sposob mozna je zalagodzic.

PS utworzcie mappacka i dajcie na serwerze wiadomosc ze cos takiego jest. Wtedy bedzie juz mniejszy problem z uciekajacymi ludzmi.

Pozdrawiam ;)
P!otrek*
Fartuch
Fartuch

Postprzez kifock » 17 lut 2008, 15:06

nie wiem skąd masz te informacje ale jak ja jestem na serwie to żadko gra się dusty i inne, problem z głosowaniami jest taki że większosci ludzi nie chce się grać niestandardowych map dlatego w votach nie przechodzą
kifock
Pr0
Pr0

Postprzez P!otrek* » 17 lut 2008, 20:52

Własnie o to chodzi, praktycznie niegdy nie jest wybierany niestandard jesli pozostale mapy w vocie to d2, office, italy ... . Zrobic tak zeby mapy sie w vocie nie mieszaly, jak napisalem post wyzej
P!otrek*
Fartuch
Fartuch

Postprzez kifock » 17 lut 2008, 21:39

piotruś to było do pierwszego posta nie do Ciebie :]
pozdr
kifock
Pr0
Pr0

Postprzez B@n@n » 1 mar 2008, 18:22

nie da sie vota rozszezyc ? o jedna mape awp o westwood i o parkhaus i o jeszcze cos? aha przy okazji cos admini nie puszczaja muzyczki:P
B@n@n
Fartuch
Fartuch

Postprzez Dudas » 1 mar 2008, 21:27

Hmm a co powiecie na takie rozwiązanie żeby był vote na standardy po tym jak standard minie (na koniec mapy) był vota na same niestanardowe ;] Tak żeby na koniec każdej mapy vote był inny niż na poprzedniej mam nadzieje że zrozumieliście :E
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez amo » 1 mar 2008, 21:39

Generalnie to chodzi o to żeby ludzie grali :)
Jeżeli będą niestandardy to ludzie nam uciekną z serwera...
Raz na jakiś czas można zagrać jakąś taką mapkę.
Obrazek
amo
Cheater !
Cheater !

Postprzez Gutss » 2 mar 2008, 11:53

osobiscie tez jestem zwolennikiem map standardowych, lubie grac d2, italke, za to offica nie trybie.. ale lubie tez, ZNANE wszystkim mapy niestandardowe, czyli np. cpl_mill, kabul, zadko pojawiaja sie tez fajne mapy ktore sa w standardzie np. chateu, compound, havana.. moja propozycja jest najstepujaca.. wylaczyc w ramach testu na jakis tydzien ten vote na koniec mapy ktory decyduje o nexcie, wylaczyc tez rtv / nominate / votemap za to wsadzic na stale jakis mapcykl, i wymieszac w nim mapy, np: standard, standard_ale_mniej_znany, cos_nowego, i znow standard etc..
ja mam cos podobnego u siebie na serwie i sie sprawdza, przyklad:

d2, chateu, cpl_mill, office, havana, kabul, aztec, compound, westwood, itd..

jak by pomysl przeszedl w ramach testu na ten tydzien mozna pomyslec jakos dokladniej nad tym mapcyclem..
co do aimow (dgle, awpy) nie jestem jakos ich zwolennkiem :/za duzo ludzi jest na serwerach ffa aby grac takie cos, zabawe maja ludzie ktorzy tylko umieja grac dana bronia.. grupuja sie w jednym teamie i rashuja ten drugi.. no fun imo.
Gutss
Pr0
Pr0

Postprzez amo » 2 mar 2008, 12:01

map cykl wypędzi ludzi z serwera ...
Kiedyś dawno , dawno temu na LAMIE.ISP daliśmy właśnie map cykl i serwer nagle opustoszał
a trzeba było czekać po 20-40 min na wejscie wcześniej ...
Ja teraz mam już więcej czasu więc będęsiedział od rana na SL i zmieniał mapki w razie potrzeby :)
Obrazek
amo
Cheater !
Cheater !

Postprzez P!otrek* » 4 mar 2008, 22:45

Dudas napisał(a):Hmm a co powiecie na takie rozwiązanie żeby był vote na standardy po tym jak standard minie (na koniec mapy) był vota na same niestanardowe ;] Tak żeby na koniec każdej mapy vote był inny niż na poprzedniej mam nadzieje że zrozumieliście :E

Dudas jesli dobrze zrozumialem to jest praktycznie to samo co ja wyzej namazalem ;)
P!otrek*
Fartuch
Fartuch

Postprzez Dudas » 5 mar 2008, 00:02

:E ano to sora xD prawa autorskie rozumiem xD
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez B@n@n » 15 mar 2008, 16:05

gratuluje i dziekuje kifock za AWP_zvk! sorry za offa:) ale obiecałem kifockowi ze podziekuje:P
B@n@n
Fartuch
Fartuch

Powrót do Mapy