Za co ban? -> za wh! acha!

Tutaj zamieszczamy demka do oceny.

Za co ban? -> za wh! acha!

Postprzez SvK » 17 kwi 2008, 23:43

Witam. Dostałem wczoraj na waszym serwie bana :/ jak to admin napisał... "... sorki SvK ale do czasu wyjaśnienia masz perma za wh..." no wiec pytam czy juz wyjasniono? Samego bana jak i tego wh nie chce mi sie nawet komentowac... Czekam jedynie na jakas madra głowe co porozmawia z tym adminem i pokaze mu pare filmow z przykladowymi WH... pozatym nawet zeby tak bylo... to trzeba byc totalnym deklem zeby czitowac podczas gdy admin siedzi w spectach :D :rotfl:
SvK
n00b
n00b

google adsense
Google

Re: Za co ban? -> za wh! acha!

Postprzez ojojoj » 18 kwi 2008, 00:05

Ogarnij się. Ten i Twój kumpel, co z Tobą grał.
Tak dostałeś tymczasowego perma, demko jest na ac, poczekamy na werdykt. Będzie clr, to bana zdejmą. A Twój kumpel i tak będzie miał perma.
Wykorzystam każdy Twój błąd...
ojojoj
Pr0
Pr0

Postprzez RVN » 18 kwi 2008, 00:39

http://www.antycheat.pl/viewtopic.php?t=1550 jak ktoś będzie na servie to unban

a od siebie dodam tylko tyle męczące jest już te ciągle banowanie osób grających lepiej. Zrozumcie ze jest dużo ludzi którzy spędzili już przy tej grze blisko 4 lata, maja wielkie doświadczenie, bardzo często są w stanie przewidzieć co ktoś zrobi. Naprawdę skupmy sie na ludziach naprawdę oszukujących w grze, a jeśli już kogoś chcecie nagrać to zanim wrzucicie na antycheata sami obejrzyjcie demko.
Obrazek
RVN
Cheater !
Cheater !

Postprzez kifock » 18 kwi 2008, 04:11

werdykt a ac jest - ban zdjęty. A Twój kolega za to jaki poziom zaprezentował broniąc Cię powinien faktycznie perma dostać więc lepiej niech pod tym samym nickiem się już na sl nie pojawia.
demo obejrzałem i dopiero wtedy wysłałem na ac i dałem Ci perma bo perfekcyjnie ogarniałeś pozycję przeciwnika przez drzwi więc nie dziw się podejrzeniom... to że masz konto na esl jeszcze nie świadczy o tym że o nic Cię podejrzewać nie można.
temat do zamkniecia
kifock
Pr0
Pr0

Powrót do Cheaterzy