przez Perry » 7 cze 2008, 18:22
st0ned, dlaczego robisz przerwe? Powiem Ci dokladnie, w tym momencie masz 2 opcje grac dalej badz przerwa:
Opcja 1: Gram Dalej
Jesli mialbym grac dalej to musze przestac uzywac WH/ESP bo bedzie wiecej ludiz na mnie zwracalo uwage i predzej czy pozniej wpadne
Opcja 2: Przerwa
Robie przerwe, bo ludzie o mnie zapomnieli, i VAC zobnaczyl, ze juz nie gram na cheaty, a czas ktory spedzalem na Source moge sporzyc w pozyteczny sposob, badz grac w inna gre. |Badz nie grasz bo Ci VAc zablokowalo konto, proste (powiem szczerze, ze od momentu gdy demo zostalo wrzucone na AC.pl nie widzialem Cie na servie a gralem dosc czesto od sierpnia po okolo 4 godzin dziennie)
I st0ned nie gadaj mi, ze nic nie masz bo w tym momencie pokazujesz ze jestes pizda kurwa jego mac. Przyznal bys sie z honorem, a nie udajesz swietego. Obydwoje wiemy, ze masz cheaty. Jak dla mnie mozesz sobie pisac, ze jestes czysty gleboko w Ciebie. Jestes kolejnym scierwem, ktore sie szerzy na Polskich serverach. I Bialy mozesz mnie banowac, blokowac rob co chcesz. Takie moje zdanie i go nie zmienie.