A jednak Clear.

Tutaj zamieszczamy demka do oceny.

A jednak Clear.

Postprzez st0ned » 7 cze 2008, 13:04

Więc jednak CLEAR , mam nadzieje, że niektórym jest przysłowiowo łyso, gralem z wami na tym serverze od ponad roku, wspierałem go finansowo, ale to jednak nie ma większego znaczenia jak komuś dobrze idzie to musi być odrazu cheatem... ehhh... powiem wam tyle, bawcie sie dobrze ja od css robie sobie przerwe.

P.S. Perry ty jesteś tak w 100% pewien, że gram z cheatami, a powiem Ci tak nie gram z żadnymi wspomagaczamI!!!! poprostu poćwicz, pograj jeszcze jakieś pół roku codziennie po 6h to może też bedziesz ogarniał!!! pzdr ludzie z SL i jak ten server bedzie istaniał za pare miesięcy może jeszcze zagramy.. :strzela:
st0ned
n00b
n00b

google adsense
Google

Re: A jednak Clear.

Postprzez kejan » 7 cze 2008, 13:23

Wiesz st0ned to ze dostałeś clear to nic nie znaczy... miałeś farta ze za chwile była zmiana mapy i sobie poszedłeś... inne demka są nagrywane przez kilka rund a tobie nagrałem tylko jedną... nie wiem czy czytaleś chociaż posty w twoim temacie na ac... mygot jedyny dał ci wh/esp a reszta czyli 3 innych dalo ci clear a dlaczego ? bo demko było za krótkie i tylko to był powód dla którego dawali clear ... moim zdaniem tylko to cię uchroniło od bana... zszedłeś pochylnią na tej mapie i strzeliłeś na wysokości heada przed tym jak gość wyszedł... i admini to zauważyli ... gdyby demko było dłuższe to ocena była by pewnie zupełnie inna... a po za tym to ze grasz z nami pół roku to nie znaczy że nie mozesz uzywać czitów... nie będę wspominał ale frozy... był kiedyś na moim poziomie gry i nagle zaczał wszystkich wymiatać tak samo i mnie... i to było z dnia na dzień... gra jaką prezentowałeś kiedyś ? ... a teraz nie prezentujesz wiele większej... heady z wiekszej odległości to tylko na farcie... 4/5 twoich fragów to jak wychodzisz z za rogu bo wiele razy sie już tobie przyglądałem...\

edit: uważasz się za dobrego bo grasz pół roku i ktoś osądził cię o czity ? twoje kpd to 1.34 na ffa a moje 1.29 wiec z tego wynika ze nie jestem zbytnio gorszy od ciebie...
ale moje kpd wynika też z tego że nie chodzę na italy do T na duscie do ct i na aztecu do CT co inni mogą potwierdzić... tak pro po jak cie nagrywałem to były dwie osoby w T które miały więcej fragów od Ciebie... ale jakimś cudem nie nagrałem gościa na samej górze tylko Ciebie!!
kejan
Fartuch
Fartuch

Postprzez Biały » 7 cze 2008, 13:36

kejan, kompleksy sobie leczysz tym ? Uznano, ze stoned jest clear to znaczy ze jest clear, jezeli jestes ekspertem w tym temacie zglos sie do ac. Biorac pod uwage to, ze nagrales za krotkie demo i stoneda uznano za czystego dalsza dyskusja nie ma sensu, przynajmniej na forum. Chcesz zeby dostal bana ? Nagraj mu pozadne demo i wtedy mzoemy rozmawiac, a jezeli po obejrzeniu takiego dema ludzie z ac uznaja stoneda za cheatera osobiscie wlepie mu perma, poki co jednak stoned jest czysty i tego sie trzymajmy. Jezeli tak bardzo chcesz sobei zkims podyskutowac na temat domniemanego cheaterstwa stoneda to rob to na priv. Koniec kropka.
Obrazek
UP THE IRONS ! :) Somewhere Back In Time world tour 08 !
Biały
Dyktator

Postprzez Rahilux » 7 cze 2008, 16:12

STONED az sie wtrace... :evil: :evil: ehhh znam chlopa tyle czasu..gra na sl tez sporo..owszem czasami gra jak super pro..ale czasami lotam mu dupsko jak dziecku... :lol: :lol: :lol: wg mnie ten kolo jest CLEAr....sa gracze ktorzy maja czity..sa gracze ktorzy sa pro..i jest STONED... :rotfl: :rotfl: bez obrazy 8) 8) moim zdaniem cLEAR :D :D stoned slotam ci dupsko...moje wejscie jest bliskie pozdro :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :lol2:
Rahilux
Pr0
Pr0

Postprzez kejan » 7 cze 2008, 17:30

ja tylko sie wpisałem w temat stoneda .... i skomentowalem jego post... to nie ja zakładałem temat wiec chyba kierujesz wąty nie w ta strone :lol2: chyba ze juz moze zabronisz mi komentowac inne posty co ?
..
kejan
Fartuch
Fartuch

Postprzez Biały » 7 cze 2008, 17:37

kejan napisał(a):ja tylko sie wpisałem w temat stoneda .... i skomentowalem jego post... to nie ja zakładałem temat wiec chyba kierujesz wąty nie w ta strone :lol2: chyba ze juz moze zabronisz mi komentowac inne posty co ?
..

najpierw polece Ci nauke czytania ze zrozumieniem, pozniej mozemy dyskutowac.
Obrazek
Biały
Dyktator

Postprzez Perry » 7 cze 2008, 18:22

st0ned, dlaczego robisz przerwe? Powiem Ci dokladnie, w tym momencie masz 2 opcje grac dalej badz przerwa:
Opcja 1: Gram Dalej
Jesli mialbym grac dalej to musze przestac uzywac WH/ESP bo bedzie wiecej ludiz na mnie zwracalo uwage i predzej czy pozniej wpadne
Opcja 2: Przerwa
Robie przerwe, bo ludzie o mnie zapomnieli, i VAC zobnaczyl, ze juz nie gram na cheaty, a czas ktory spedzalem na Source moge sporzyc w pozyteczny sposob, badz grac w inna gre. |Badz nie grasz bo Ci VAc zablokowalo konto, proste (powiem szczerze, ze od momentu gdy demo zostalo wrzucone na AC.pl nie widzialem Cie na servie a gralem dosc czesto od sierpnia po okolo 4 godzin dziennie)
I st0ned nie gadaj mi, ze nic nie masz bo w tym momencie pokazujesz ze jestes pizda kurwa jego mac. Przyznal bys sie z honorem, a nie udajesz swietego. Obydwoje wiemy, ze masz cheaty. Jak dla mnie mozesz sobie pisac, ze jestes czysty gleboko w Ciebie. Jestes kolejnym scierwem, ktore sie szerzy na Polskich serverach. I Bialy mozesz mnie banowac, blokowac rob co chcesz. Takie moje zdanie i go nie zmienie.
Perry
Cheater !
Cheater !

Postprzez Biały » 7 cze 2008, 18:30

Nie bede Cie banowal ale temat zamykam.
Obrazek
Biały
Dyktator

Powrót do Cheaterzy