1 raz w zyciu widze takie texty zaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!to juz po spoko loko..chyba jeszczxe nie dorosliscie...ja juz nie bede nawet zagladal na to forum a robie to kilka razy dziennie..i jak to czytam..to rzygac mi sie chce...SPOKO LOKO JUZ NIE BEDZIE i ja wam to mowie...po tym co tu widze.Raczej staralem sie nie wtracac w wasze klotnie ktore wydawaly mi sie takie dziecialowate wiec mnie chyba nie zbluzgacie mam nadzieje powodzenia i pozdro for all zegnam mile grono
Przestańcie pier****ć zacznijcie działać !!! Serwer godzinami stoi pusty. Zróbcie coś z tym forum !!! POKASUJCIE TE STARE POSTY itp.. !!! Zamiast się kłucić weźcie się do roboty. Rozsyłajcie znajomym zaproszenia do gry na serwerze !!! Ruszcie się, bo jak narazie to same bluzgi widze. Jesli chodzi o Spoko Loko i jego stary skład to obudźcie się !!!!!!! Gra tylko kilku ze starej ekipy. Błędem było rezygnowanie z serwera. Teraz nigdy nie wróci do starego stanu musicie się z tym pogodzić. Im prędzej tym lepiej.
Hmm.. nie gralem 2 tygodnie na sl ... z kilku powodow... dzis chce wbic.. serwer off ^^ wiecie co.. nie widzialem zadnego admina ktory by sie przylozyl...jezeli Szary (chyba on bo nie pamietam dokladnie) daje vota na AWP indie i 4 inne beznadziejne mapy, a po 15 minutach gry AWP postanawia dla urozmaicenia wrzucic Scouta.. po czym zauwaza ze na serwerze juz nikogo nie ma.. wiec wychodzi.. i wbija znowu jak jest wiecej osob i robi podobnie.. no to czego sie spodziewaliscie:>?? Teraz zwalanie winy na wszystkich innych >.> przy okazji... jesli by serwer byl jeszcze wlaczany to zamiast spoko loko mozna by dac AWP only ^^ albo cos w tym stylu ^^