Dajmy sobie spokój..

Wszystko co nie ma swojego działu, a dotyczy serwera.

Re: Dajmy sobie spokój..

Postprzez Rahilux » 19 lut 2009, 08:20

1 raz w zyciu widze takie texty :evil: :evil: :evil: :evil: zaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!to juz po spoko loko..chyba jeszczxe nie dorosliscie...ja juz nie bede nawet zagladal na to forum a robie to kilka razy dziennie..i jak to czytam..to rzygac mi sie chce...SPOKO LOKO JUZ NIE BEDZIE i ja wam to mowie...po tym co tu widze.Raczej staralem sie nie wtracac w wasze klotnie ktore wydawaly mi sie takie dziecialowate wiec mnie chyba nie zbluzgacie mam nadzieje :co jest: :co jest: :banan: powodzenia i pozdro for all :browar: :browar: :browar: zegnam mile grono :( :( :( :( :( :( :(
Rahilux
Pr0
Pr0

google adsense
Google

Postprzez Szary » 19 lut 2009, 14:12

Przestańcie pier****ć zacznijcie działać !!! Serwer godzinami stoi pusty. Zróbcie coś z tym forum !!! POKASUJCIE TE STARE POSTY itp.. !!! :evil:
Zamiast się kłucić weźcie się do roboty. Rozsyłajcie znajomym zaproszenia do gry na serwerze !!! Ruszcie się, bo jak narazie to same bluzgi widze. Jesli chodzi o Spoko Loko i jego stary skład to obudźcie się !!!!!!! Gra tylko kilku ze starej ekipy. Błędem było rezygnowanie z serwera. Teraz nigdy nie wróci do starego stanu musicie się z tym pogodzić. Im prędzej tym lepiej. 8)
Obrazek
Obrazek
Szary
Lama
Lama

Postprzez Gracu » 27 lut 2009, 17:14

Święte słowa, szczególnie te ostatnie.
Gracu
Player
Player

Postprzez kejan » 28 lut 2009, 18:55

Hmm.. nie gralem 2 tygodnie na sl ... z kilku powodow... dzis chce wbic.. serwer off ^^ wiecie co.. nie widzialem zadnego admina ktory by sie przylozyl...jezeli Szary (chyba on bo nie pamietam dokladnie) daje vota na AWP indie i 4 inne beznadziejne mapy, a po 15 minutach gry AWP postanawia dla urozmaicenia wrzucic Scouta.. po czym zauwaza ze na serwerze juz nikogo nie ma.. wiec wychodzi.. i wbija znowu jak jest wiecej osob i robi podobnie.. no to czego sie spodziewaliscie:>?? Teraz zwalanie winy na wszystkich innych >.> przy okazji... jesli by serwer byl jeszcze wlaczany to zamiast spoko loko mozna by dac AWP only ^^ albo cos w tym stylu ^^
kejan
Fartuch
Fartuch

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne o serwerze