Stoned ?

Tutaj zamieszczamy demka do oceny.

Stoned ?

Postprzez kejan » 1 cze 2008, 19:27

http://www.antycheat.pl/viewtopic.php?t=1786
Tu macie link do ac chcecie możecie sobie obejrzeć... szkoda ze poprzednie 2 rundy pechowo zginął a później była zmiana mapy no ale cóż i 90 s to jednak mało... na razie 1 dal wh/esp a drugi clear ze względu na według niego tylko jedną dziwną akcję ... zobaczymy co bedzie dalej... aa i przypadkiem nie dawajcie mu perma do rozstrzygnięcia bo zawsze mógł miec po prostu większego farta i raczej warto poczekać w tym wypadku do osądzenia tego przypadku przez ac bo z wh to nigdy nic nie wiadomo :P
kejan
Fartuch
Fartuch

google adsense
Google

Re: Stoned ?

Postprzez Perry » 1 cze 2008, 19:46

Widzisz jak ladnie go zlapales, bo widziales, ze ma bo sam uzywasz, a to widac jak na dloni.
Kiedys po akcji jak St0ned zaczal we mnie strzelac zanim wybiegl zza bramy (na dust2, kolo B) powiedzialem mu, ze jest zerem. Moment pozniej wlena czy jakis inny admin krzyknal "szanowac inncyh graczy". Zdarzam do tego, ze wkoncu ktos go zlapal, chociaz jak widac sa sprzecznosci, ale ze posiada dopalacz to jestem 100% pewny. Jesli nawet chlopaki z AC.pl dadza jednak clear raczej juz wiecej nie bedzie gral na WH, bo bedzie sie bal kolejengo demka.
Perry
Cheater !
Cheater !

Postprzez kejan » 1 cze 2008, 21:24

1 ja cziter ?? to jest pierwszy zal... no ale mi to tam pochlebia
2 o ile wiem to ja mam brata weidere i to jego osadzales o wh bo mi opowiadal... nie wiem czy o tym wiedziales ale juz teraz wiesz..
kejan
Fartuch
Fartuch

Postprzez Perry » 1 cze 2008, 21:31

No to chyba, ze to zwracam honor, aczkowliek kotroluj brata bo uzywa dopalaczy.
Perry
Cheater !
Cheater !

Postprzez Biały » 1 cze 2008, 21:45

Perry napisał(a):No to chyba, ze to zwracam honor, aczkowliek kotroluj brata bo uzywa dopalaczy.

Panowie, sprawe czitowania kejiana badz weidry pzreneiscie sobie na oddzielny temat z odpowiednimi dowodami potwierdzajacymi ktores z tych oskarzen, albo na priv.
Obrazek
UP THE IRONS ! :) Somewhere Back In Time world tour 08 !
Biały
Dyktator

Postprzez Dudas » 1 cze 2008, 22:26

perry ty u kazdego czity widzisz?;o Moze mnie wkoncu ktos na ac da :roll: :roll:
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez Perry » 1 cze 2008, 22:32

Nie na spoko loko widze tylko u st0ned i 6 weidera. Dziwne, ze innym sie nie trafiaja takie farciarkise akcje jak im. Jest masa osob lepsza od nich, ktora gra na servie i nigdy w zyciu bym nie powiedziale, ze maja cheaty, ale kilka razy jak sie nie nagrywa, a sie spectuje i widzi jak Ci dwaj czasami robie akcje pomylki, typu strzeli zanim wybiegnie zza sciany, odwaraca sie od razu w miejsce gdzie przeciwnik sie chowa mimo, ze nie odda zadnego odglosu, to jednak cos znaczy. Skoro mygot uznal, ze cos tam jest i nie dal, zadnego komentarza typu wlasnie co napisal brovar to cos w tym musi byc.
Perry
Cheater !
Cheater !

Postprzez Dudas » 2 cze 2008, 10:44

Tylko że nie od mygota tutaj wszystko zależy. W przypadku gdy jeszcze 2 adminów sie odezwie, jeden na wh jeden na clr to mamy clear i wszystko na nowo:P
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez Dead Mn. Walking » 2 cze 2008, 12:00

Dudas napisał(a):perry ty u kazdego czity widzisz?;o Moze mnie wkoncu ktos na ac da :roll: :roll:

No co Ty do tego nie ma żadnych podstaw :PPPP tu trzeba zabijać ;]
Dead Mn. Walking
Lama
Lama

Postprzez Perry » 2 cze 2008, 12:39

Perry napisał(a):Jesli nawet chlopaki z AC.pl dadza jednak clear raczej juz wiecej nie bedzie gral na WH, bo bedzie sie bal kolejengo demka.

A przedewszystkim to jest najwazniejsze. Ten uklad, ze jak jest 2:2 idze na reke graczowi, bo skoro jst nie jasnosc nie mozna kogos pozbawic konta steam, cheat musi byc pewny. A to, ze st0ned ma to wiem juz od dawna.
Perry
Cheater !
Cheater !

Postprzez amo » 2 cze 2008, 17:25

Iceman dostał bana perma za podobna sprawę więc trzeba być konsekwentnym , co SL zadecyduje ?
Obrazek
amo
Cheater !
Cheater !

Postprzez kifock » 2 cze 2008, 20:36

amo napisał(a):Iceman dostał bana perma za podobna sprawę więc trzeba być konsekwentnym , co SL zadecyduje ?

w sumie to bardziej za swoje zachowanie.

Perry napisał(a):Jesli nawet chlopaki z AC.pl dadza jednak clear raczej juz wiecej nie bedzie gral na WH, bo bedzie sie bal kolejengo demka.

jeśli nie będzie grał z wh to i tak moim zdaniem osiągnięty został sukces...
kifock
Pr0
Pr0

Postprzez kejan » 2 cze 2008, 20:49

nom myślę że już st0ned pewnie nie będzie używał żadnych dopalaczy bo ludzie będą na niego bardziej wyczuleni... zostaje jeszcze dwóch niezłapanych cheaterów których perry widzi jak czitują gdy jest na spectcie ale nie nagrywa ;P już są takie czity pewnie ze wiesz kiedy ktoś je obiad a kiedy nagrywa ci demko :P :victory:
kejan
Fartuch
Fartuch

Postprzez Dudas » 2 cze 2008, 20:50

Taa tak sie mówi;o moim zdaniem bedzie po prostu bardziej uważał...
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez RVN » 2 cze 2008, 21:28

ja tam jestem za odbanowaniem icemana ...
Obrazek
RVN
Cheater !
Cheater !

Postprzez Biały » 2 cze 2008, 21:29

RVN napisał(a):ja tam jestem za odbanowaniem icemana ...

Iceman nie zsotanei odbanowany, chocbym mial sobie reke urwac. Co do st0neda... dajmy mu szanse.
Obrazek
Biały
Dyktator

Postprzez Perry » 2 cze 2008, 21:44

Sluchaj Ty tepy mlokosie, mowie do Ciebie, ze jak sie koles nauczyl grac z wh, ze nie ma odrochow gdy ktos mu wskoczy na ESP i to jest naprade ciezko wylapac takiego cheata. A o tym o czym ja mowie, sa akcje dzieki, ktorym chlopaki z AC.pl uznali by, ze ma dopalacze, tylko, ze te akcje sie trafiaja raz na 100 i nigdy wtedy kiedy nagrywasz. Wiec zamlicz bo jest mi Ciebie zal.
Perry
Cheater !
Cheater !

Postprzez Dudas » 2 cze 2008, 22:23

Ale perry nie przesadzaj. Ty naprawdę widzisz cheaty tylko. Mówisz że nie posądzasz o cheaty innych dużo lepszych, może dlatego że sie różnią tym że grają zupełnie coś innego. Jeden wyjdzie rozwali 5(polowe po hitboxach pojedzie ale to szczegół) Wyjdzie nastepny zacznie strzelać szybciej zanim wyjdzie bo go usłyszy np. To już powiesz że cheat :P trzeba brać też inne okoliczności gry.
Obrazek
Dudas
Cheater !
Cheater !

Postprzez kejan » 2 cze 2008, 22:23

Gościu na co mi czit którego używam raz na sto ?? nie jestem na tyle dziwny zeby załatwić sobie wh i wlaczac sobie raz na godzine przez rundę;p :P predko nie zostanę zbanowany.. brat już miał raz od skrzetucha perma i demko na ac wlasnie za wh i o dziwo demko było clear.. pozniej byla przerwa 4 miesiace od cs;s gramy 2 tygodnie zaczyna isc nam trochę lepiej i teraz ciebie napadlo na to samo... piszesz w grze i na forum ze mam czity ... tyle ze skrzetuch przynajmniej demko nagral a ty nawet tego nie uczynileś... to jest wlasnie zal.pl... tyle juz czasu mowisz ze mamy czity a ciekawe czy juz chodź raz probowales demko jakieś nagrac.. nie wiem wejdź do gry pod innym nickiem ja bede na serwie zacznij nagrywac od razu i wyslij sobie na ac.. :piwko:
edit: nie doczytałem postu perrego .. myślisz ze w 2 tygodnie gry nauczyłem sie z bratem maskować wh ?? to jest śmieszne...moze zrobimy oddzielny temat o mnie bo ten miał być o stonedzie;p
kejan
Fartuch
Fartuch

Postprzez Biały » 3 cze 2008, 01:06

Kolejny post nie na temat bedzie kasowany.

Perry, radze sie uspokoic bo obrazanie innych graczy na forum rowniez nie bedzie tolerowane.

p.s
I jak ja mam kuzwa nei zamykac tematow jak wy nie umiecie sie trzymac najprostszych zasad choc czasem ?
Obrazek
Biały
Dyktator

Następna strona

Powrót do Cheaterzy