troszke dałniak

Skargi dotyczące zachowania adminów oraz funkcjonowania serwera.

Re: troszke dałniak

Postprzez Biały » 19 cze 2008, 20:17

Chyba pare osob zapomnialo o czym ten temat jest. Prywatne uprzedzenia i inne tego typu sprawy prosze zalatwiac na priwie. Forum SpokoLoko to nie jest arena, na ktorej mozecie sie okladac po ryjach, ani miejsce do umawiania sie na "spotkania". TEN temat dotyczy JEDYNIE sprawy JaQa i Welny. Jezeli zobacze tu jeszcze chociaz jeden post nie dotyczacy bezposrednio zachowania admina badz Jaqa na SL, usune temat i offtopujacemu dam bana na forum. Jestem tu jedynym moderatorem, ktory ma jeszcze jakas chec zajmowania sie tym waszym pitoleniem, chociaz juz dawno wyslalem Lesiowi PW ze swoja "rezygnacja" z tego stanowiska. Tylko poczucie obowiazku i moja juz konczaca sie cierpliwosc trzyma moj palec z daleka od przycisku BAN pod moim wlasnym nickiem. I poki szlag mnie nie trafil jestem zmuszony zachowac tu choc odrobine porzadku i kultury. A kiedy moja cierpliwosc sie skonczy, poblokuje kazdy dzial i wszyscy, ktorzy beda chcieli cos napisac beda musieli posta najpierw wyslac do mnie. Potocznie nazywa sie to CENZURA.

Wiec jeszcze raz PROSZE, zebyscie przestali uprzykrzac mi zycie swoim zachowaniem na forum.

I ostatnia sprawa... GENo wez Ty Kutwa wreszcie tu zajrzyj ! Czas sie wziac za robote do jasnej cholery !
Obrazek
UP THE IRONS ! :) Somewhere Back In Time world tour 08 !
Biały
Dyktator

google adsense
Google

Postprzez Gracu » 19 cze 2008, 21:01

Zachowując bezstronność odnośnie zdarzenia które zaowocowało rozpoczęciem tego tematu.
Jaq jesteś aroganckim szczylem, ilekroć grałem z Tobą zawsze puszczałeś jakieś wiązanki, obrażałeś innych graczy i krzywiłeś jape. Wszystkie słowa i teksty mają swoje granice. My też po sobie czasem jeździmy, ale zauważ jest taka granica, którą mam nadzieje będziesz kiedyś w stanie rozpoznać. Za pierwszym razem jak wyjechałeś z tekstami to aż mi szczena opadła, że w takim klimacie SL znalazła się taka szuja jak Ty.

"a mapkach typu scout to ja moge sobie pograc z cragiem bo on przynajmniej dobrze z kampy pizga a nie z ludzmi ktorzy nie wiedza jak operowac awp czy scoutem."
Jeśli Ci się nie podoba gra z ludźmi, którzy nie potrafią grac AWP czy scoutem, to może w ogóle nie podoba Ci się gra z ludźmi którzy "dobrze nie pizgają"?
Sugeruję znajdź sobie odpowiednie miejsce do władania swym wyjebanym ego.

Zachowuje bezstronność, nie będę oceniał wełny i jego decyzji. Pisze ten post tylko ze względu na Twoją postać Jaq.
Sumując uwierz mi drogi kolego, szerokiemu gronowi SL, a na pewno mi, będzie Cię brakowało jak ostatniej kulki w glocku.

Jaq, :ssij:
Gracu
Player
Player

Postprzez Jaq! » 20 cze 2008, 10:56

no elo sorry ze nic nie napisalem wczoraj ale troszke jebac niemcow ! jebac ich jebac ! jebane kutasy kurwa musialy swiniuchy pazerne wygrac ! no niewazne moje pytanie jest nastepujace czy welna straci adma ? jesli nie to napszcie to wyjebacie temat zrobcie z nim co chcecie i koniec plakania jesli tak to bede sie bardzo cieszyl i bede wiedzial ze bana dostalem zasluzonego. tyle odemnie.

co do ciebie gracu jakos nie pamietam tego co mowisz i wiem ze gralem z toba 1 cbbla i nawet milo bylo mozliwe jest to ze byla 2 sytuacja na cbblu tez tam mogles grac jak gral moj kumpel on pamietam wszedl na server i zaczal od razu bluzgac na 2 mapce wszystkich przeprosilem za niego wiec moze ta sytuacja ci sie pomylila dlatego tez pracujac nad moim opanowaniem nie wyzwze cie teraz tak jakbym to zrobil normalnie ale powiem zebys nigdy nie ocenial osoby jesli nawet z nim nie pogadales. co do "pizgania" pomysl sam czy jak cwiczysz to lepiej grac z gorsza osoba czy z lepsza ? nie gram niestandardowych map bo bardzo mnie denerwuja pozatym ludzie grajacy niestandardowe mapy tez nie umieja ich grac na SL gram tylko standardowki i tak widze przyjemnosc z gry nie gram dla statow nie placze jak jakis newbie walnie mi Heada z dupy i wezmie 25 pkt bo juz dawno przestalem sie tym przejmowac, jak juz pisalem nie jestem prosem ale tez grac umiem wyjebane ego to ma moj kot jak nie chce jesc suchego pokarmu i spi zawsze przy misce z zarciem.
btw. mi zawsze brakuje tej ostatniej kulki a zwlaszcza w glocu na meczach.
Jaq!
n00b
n00b

Postprzez Gutss » 20 cze 2008, 14:23

Perry napisał(a):Co do tego oslepienia, mnie welna oslepia, slapuje, teleportuje, freezuje czego on nie robi, a biore to jaka zobawe bo to server FFA.

I Died

Leto napisał(a):Za kampienie na respie osobiscie nie sleyowalem... ale slapowalem. Nalezy dbac o porzadek na serwerze i skoro widzimy, ze 1 albo i 2 graczy siedzi sobie z kampa na respie i wybija po kolei graczy z druzyny przeciwnej to nie jest zabawne.

Liczy sie dobro dobrych* graczy

*dobrych uwazam za tych, ktorzy przestrzegaja regulaminu. Dla ludzi, ktorzy przeklinaja, wyzywaja itp. nie mam litosci. Jeżeli upomnienie nic nie da to kick lub ban na kilka dni.

Jeżeli chcemy, aby grało nam sie dobrze... musimy umiec laczyc gre z dobra zabawa. ŁĄCZYĆ! Nie stosowac zamiennie. Nie traktujcie tej zasranej gry jako rywalizacji. Trzeba umiec naprawde dobrze sie przy niej bawic. W momencie kiedy wchodzimy na serwa w zlym humorze - nie wyrzywajmy sie na innych (mowie o czacie, glosowo).

Odnośnie kopania i zabijania dla zabawy - dla mnie to jest niedopuszczalne. Wyjatkiem sa osoby, ktore sie znaja. Jezeli ja zrobilem to komus, to tylko i wylacznie dlatego, ze go znalem i wiedzialem, ze nie odbierze tego jako akt zbrodni. Admin nie moze sleyowac, kickowac, slapowac osob dla zabawy!

Przede wszystkim (dobry) gracz, potem admin!

PS.
Od tego momentu, jezeli pojawi sie choc 1 uzasadniony problem odnoszacy sie do slapowania, sleyowania czy nawet kickowania dla zabawy, admin od razu zostaje zdegradowany i zbanowany na naszym serwerze.

Dla mnie ten post wyjasnia wszystko!

Co do tematu - jedna i druga strona jest winna i powinny zostac wyciagniete konsekwencje!
Gutss
Pr0
Pr0

Poprzednia strona

Powrót do Skargi i żale