Chyba pare osob zapomnialo o czym ten temat jest. Prywatne uprzedzenia i inne tego typu sprawy prosze zalatwiac na priwie. Forum SpokoLoko to nie jest arena, na ktorej mozecie sie okladac po ryjach, ani miejsce do umawiania sie na "spotkania". TEN temat dotyczy JEDYNIE sprawy JaQa i Welny. Jezeli zobacze tu jeszcze chociaz jeden post nie dotyczacy bezposrednio zachowania admina badz Jaqa na SL, usune temat i offtopujacemu dam bana na forum. Jestem tu jedynym moderatorem, ktory ma jeszcze jakas chec zajmowania sie tym waszym pitoleniem, chociaz juz dawno wyslalem Lesiowi PW ze swoja "rezygnacja" z tego stanowiska. Tylko poczucie obowiazku i moja juz konczaca sie cierpliwosc trzyma moj palec z daleka od przycisku BAN pod moim wlasnym nickiem. I poki szlag mnie nie trafil jestem zmuszony zachowac tu choc odrobine porzadku i kultury. A kiedy moja cierpliwosc sie skonczy, poblokuje kazdy dzial i wszyscy, ktorzy beda chcieli cos napisac beda musieli posta najpierw wyslac do mnie. Potocznie nazywa sie to CENZURA.
Wiec jeszcze raz PROSZE, zebyscie przestali uprzykrzac mi zycie swoim zachowaniem na forum.
I ostatnia sprawa... GENo wez Ty Kutwa wreszcie tu zajrzyj ! Czas sie wziac za robote do jasnej cholery !

News