Wg mnie... drobne nieporozumienie..

Wasze uwagi i propozycje dotyczące forum

Re: Wg mnie... drobne nieporozumienie..

Postprzez Snake Eater » 30 wrz 2007, 15:17

No właśnie, że nie mam bo jestem sam a gotować mi się nie chce.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Snake Eater
Pr0
Pr0

google adsense
Google

Postprzez Biały » 30 wrz 2007, 15:35

Janku, nie wiem czy juz posta pzreczytales czy jeszcze nie. Jezeli nie to koniecznie przeczytaj. Bo mowisz tak ogolnie, a w duzej czesci post Snake'a przedstawia ogolna sytuacje. Snake napisal o takich rzeczach o ktorych imo admin powinien wiedziec po prostu.
Obrazek
UP THE IRONS ! :) Somewhere Back In Time world tour 08 !
Biały
Dyktator

Postprzez Lukas » 30 wrz 2007, 15:40

i tak to wygląda, ludzie piszą, piszą i jeszcze raz piszą , ale niestety nie czytają tego co jest napisane, dlatego jest taki burdel :!:
Lukas
Cheater !
Cheater !

Postprzez m@rio9994 » 30 wrz 2007, 15:51

Zgodzę się z jankiem z tym odebraniem admina rivo. Choc w sprawie rycha było pisane o nie zmenianiu nicku, ale regulaminu jednak nie ma.... . Ja bym zamknął temat i czekał na regulamin admina na SL :D :banan: :browar: :grupa:
Obrazek
m@rio9994
Pr0
Pr0

Postprzez Biały » 30 wrz 2007, 15:53

m@rio9994 napisał(a):Zgodzę się z jankiem z tym odebraniem admina rivo. Choc w sprawie rycha było pisane o nie zmenianiu nicku, ale regulaminu jednak nie ma.... . Ja bym zamknął temat i czekał na regulamin admina na SL :D :banan: :browar: :grupa:

Mario, czy Ty w ogole pzreczytales post Snake'a, albo chociaz jeden z moich ?
Nie wypowiadajcie sie cholera jasna poki nie przeczytacie calego tematu !
Obrazek
Biały
Dyktator

Postprzez Lesiu » 30 wrz 2007, 16:01

Snake Eater napisał(a):Jeśli jeszcze czytasz tego posta to gratuluje bo właśnie dotarłeś do końca, tyle ode mnie.
Dziękuję za gratulacje ;)

Janek, jeśli nie czytasz istotnych wypowiedzi ważnych i bardzo docenianych osób związanych z tym serwerem to jakim cudem chcesz wiedzieć na jakiej zasadzie wszyscy ze sobą współpracujemy? Ktoś tam pisał o szacunku... olewanie postów adminów serwera na tym forum nie jest brakiem szacunku? A może po prostu chciałeś olać ten post bo Snake prezentuje inne podejście do tej sprawy niż Ty.
Lesiu
Naczelny
Naczelny

Postprzez Janek Skrzetuski » 30 wrz 2007, 17:30

nie po prostu szedlem na 16 do koscioła więc czasu było troche mało ale juz czytam. a darze snake duzym szacunkiem więc o braku szacunku tutaj nie ma mowy :D

no więc po przeczytaniu posta snake musze coś zaprzeczyć... nie ograniczajmy się tylko do klanu SL ale poszerzmy to grono do "adminów". to prawda lesiowi nalezy się szacunek bo jest H@ a innym adminom że wybrali nas na współtowarzyszy. w sumie to nic nie mozna zaprzeczyć co snake powiedział i to rozumiem i wiem i raczej nie działam na przeciw temu prócz jednego małego szczegółu... to że odebraliście mu adma za złamanie zasady o której nie było pisane bo nie ma regulaminu. z tym się tylko moge nie zgadzac z Wami a cała reszta to prawda.

już pisałem ale sie powtórze że nie jest łatwo bronic Riva bo jednak obaj macie coś, przez co musze oddawać Wam szacunek (musze=chce). a to że luzdie przeklinają na serwie no cóż... nie bede 100 razy upominał żeby nie bluzgać po prostu mowie kilka razy a jak już mi sie odechce słuchania bluzgów z ust tego samego kolesia to leci ban. Jest taki koles hesus który bluzga non stop i jeszcze bana mu nie dałem ale to zrobie i to bęzdie blokada na tydzień za wszystkie jego bluzgi jakie puściłem mimo słuchu.

A tak w kulminacji to chciałbym prosić o zwrócenie admina Rivowi bo jednak do końca tak racja nie jest po stronie Lesia, ale przyjme i zgodze się jak najbardziej z jego decyzją i ją uszanuje. mam nadzieje że Krzysiu nie bedziesz trzymał urazy do mnie jeżeli Rivo bedzie wchodził na moj steam i banował ludzi jezeli nie bezdie admina na serwie (jest teraz chory wiec pewnie od rana będzie grał na SL).
dziękuje za wysłuchanie i przepraszam wszystkich których uraziłem swoim zdaniem,

I chce dodac znowu że nie chce wiecej sie droczyc z Lukasem i czekam na jego decyzje :D

pozdro... Janek S.
Janek Skrzetuski
Cheater !
Cheater !

Postprzez Lukas » 30 wrz 2007, 18:19

Admina stracił i nie była to tylko moja decyzja.
Ze go lubisz i szanujesz to już inna bajka, dzielcie się czym chcecie, ale nie adminem!!!
Jeżeli taka sytuacja będzie miała miejsce, będę glosował o to byś również go stracił, i nie pisze tego dlatego że Cię nie lubię a dlatego że to TY masz admina i tak zostanie.....
"ja to zrozumiałem tak: macie chłopy racje ale ja was mam w dupie i daje Rivo pozwolenie na banowanie z moje konta ....."
Lukas
Cheater !
Cheater !

Postprzez Janek Skrzetuski » 30 wrz 2007, 18:42

hmm czyli tak chcesz pogrywac.. no cóż Twoja sprawa. ja poczekam do decyzji Lesia... podałem Ci dłoń, nie to nie... bez komentarza więcej dla tego Pana wyzej... phi
Janek Skrzetuski
Cheater !
Cheater !

Postprzez Rivo » 30 wrz 2007, 18:53

Snake przeczytalem twoj post i wiele rzeczy sie tam nie zgadza. Bo przedstawiles tam moja osobe w roli maksymalnego statsa itp. itd. A prawda jest taka, i moze sie pare osob z tym nie zgodzic, ze potrafie grac w csa, i team w ktorym jestem - wygrywa. na jednej mapce bylem w terro, a na drugiej w ct.. I tyle.. I potrafie rozdzielic stasiarstwo od adminowania...

A pisales takze ze slowem mozna wiecej zdzialac niz banowaniem i grozbami. No to wytlumacz to imbecylom ktorzy na probe nie przeklinaj (patrz - Dyzio) odpowiadaja ze sa dorosli, moga przeklinac i ze chu*j mi do tego. Zebym sie zajal gowniarzeria ktora przeklina a nie starymi chlopami. Bylem adminem an wielu serverach i zaufaj ze latwiej jest nauczyc kick-iem i banem niz slowami, bo gracze i tak beda miec to w dupie.

No i wracamy do wypowiedzi Jasia. Admin zostal mi odebrany chociaz nie ma takiego punktu w regulaminie.

Btw. Byly co najwyzej prosby bym uzywal nicka _Rivo, a nie FN. Ale czy KTORYKOLWIEK z adminow powiedzial mi "Rivo - ostatnie ostrzezenie a potem stracisz admina?" Nie. Nigdy taka sytuacja nei miala miejsca. A jak ktos mi napisze ze miala, to lepiej niech odstawi alkohol badz przestanie jarac skuna.

I to na dzisiaj tyle z mojej strony. Zajrze na temat jutro. Nie bierzcie przykladu ze Snake-a bo naprawde dlugo sie czyta takie posty ;/
Jedziesz Mariusz! Jedziesz! Lekkie jest!
Rivo
Player
Player

Postprzez Areckee_Cubasa » 30 wrz 2007, 18:54

To jest moj ostatni post- info dla tych którzy maja moje wypowiedzi za pieprzenie 3 po 3...
Dzielenie sie adminem ? Janku zastanowilbym sie nad tym 5 razy.
Gdybym mogl to poprosil bym Cie o zobrazowanie [na youtube...] tej wypowiedzi moze zrozumialbys jak to wyglada :)
>>>>Chlopaki jest jak jest -oki ale ja zrobie tak ...<<<<< Nie wyglada to dobrze.
Nie chce wróżyc ale pracujesz nad podobnym losem.
Nie wiem dokladnie co zaszlo pomiedzy Rivo a chlopakami z SL-i tego nikt poza nimi nie wie...
Jestem przekonany ze to wszystko co tu czytam to tylko fragmenty prawdy
wynikajace z bycia pod wplywem "chwili pisania posta"...
Nie ma osoby trzeciej która wiedzialaby wszystko na ten temat, a szkoda...
Szkoda ze tego tematu i opini adminów nie moga czytac
zwykli gracze na forum- wtedy wypowiedzi bylyby bardziej rzeczowe!
Ale z drugiej strony wyciaganie brudów klanu (czyt.spraw klanowych) mijaloby sie z celem...
Nie wiem.
Rivo czy Morda z borda czy xD ... jest dobrym adminem i godnie Was "reprezentowal".
Rivo według mnie dobrze spełnial swoja role i tyle...ale to moj poglad.
Nie widzialem jego zachowan o ktorych tak szczególowo sie rozpisujecie.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 30 wrz 2007, 19:11 przez Areckee_Cubasa, łącznie edytowano 1 raz
" jak sie ma max-pecha w życiu to nawet w kościele wpierdol spuszczą"
Areckee_Cubasa
Pr0
Pr0

Postprzez Janek Skrzetuski » 30 wrz 2007, 19:01

dobra widze że to jak rzucaniem kamieniem o ściane... dobra Rivo nie ma adma, nie bedzie korzystał z mojego konta. Rivo został wzięty za głupiego dzieciaka (tak to ujme w najprostrzych słowach).

nadal nie widze aż tak duzej winy po stronie Riva na tyle aby odebrac adma ale no cóż moze za głupi jestem i za młody aby to zrozumieć i mam kurde szczerą nadzieje że w przyszłości to zrozumiem dlaczego prawo działa wstecz. I lukas juz sie nie wypowiadaj na temat mojego posta bo wyjąłem ręke na zgode a Ty ją odtrąciłeś więc ..... .
Zostawiam to Wam, myślcie sobie sami juz nad tym moja głowa tego juz nie pomieści. będę sobie w spokoju grzecznym adminem i tyle.
Janek Skrzetuski
Cheater !
Cheater !

Postprzez Lesiu » 30 wrz 2007, 19:57

Janek Skrzetuski napisał(a):Rivo został wzięty za głupiego dzieciaka (tak to ujme w najprostrzych słowach).
Ogromna nadinterpretacja.
Lesiu
Naczelny
Naczelny

Postprzez ojojoj » 30 wrz 2007, 20:30

Ja już o spisaniu regulaminu pisałem parę razy... ale uważaliście, że niepotrzebne. Widać powody mieli, a więc odebrali admina. Chociaż sam wątek FN jest troszkę śmieszny... dla mnie Rivo to dobry admin. Snake- lubię Lukasa, ale nie zgodzę się co do tego, że należy do klanu, to może wszystko. Jeśli jest prawo, to jest równe wobec wszystkich. To tak jakbyś poszedł do sklepu i chciał coś kupić, a sprzedawca rzuciłby Ci to w twarz i wyzwał- no co, w końcu zainwestował w sklep i to jego własność. Ja bym opcjonował za zwrotem admina i ustanowieniem jakiegoś regulaminu, może w końcu dotrze, że jest potrzebny.
Wykorzystam każdy Twój błąd...
ojojoj
Pr0
Pr0

Postprzez Rivo » 30 wrz 2007, 21:08

nie ma teog zlego co by na dobre nie wyszlo. Sprawa zwiazana ze mana sprowokowala was do napisania regulaminu. I dzieki niemu nei ebdzie kolejnych rownie glupich sytuacji. Tylko zastanowcie sie jeszcze raz porzadnie. Czy sprawa zmiany nicka to dobry punkt regulaminu. Bo ludzie sie z was smieja na serverze jak slysza za co stracilem admina. Smieja doslownie - smiech i nic wiecej
Rivo
Player
Player

Postprzez Biały » 30 wrz 2007, 21:13

ojojoj napisał(a): To tak jakbyś poszedł do sklepu i chciał coś kupić, a sprzedawca rzuciłby Ci to w twarz i wyzwał- no co, w końcu zainwestował w sklep i to jego własność. Ja bym opcjonował za zwrotem admina i ustanowieniem jakiegoś regulaminu, może w końcu dotrze, że jest potrzebny.

Z takiego sklepu sie po prostu wychodzi.

@Rivo.
Pozdrawiam tych smiejacych sie i zapraszam do tego topicu.
Zmiana nickow to tylko jeden powod, Snake pokazal ich wiecej... ale przeciez latwiej jest rozpowiedziec wszystkim jakis jeden powodzik i miec w dupie nie ?

UWAGA
To jest moje zdanie, nie jest to oficjalne stanowisko klanu.

Panie i Panowie.
My placimy za serwer, my staramy sie zeby Wam sie dobrze gralo i to MY decydujemy czy ktos bedzie mial adma, albo nie. Rownie dobrze moglismy go odebrac bez powodu (ale oczywiscie tego nie robimy). Nie powinienes miec pretensji o to ze admian straciles. Dostales powod, teraz dostajesz ich wiecej. Dostales admina, dostales przywileje i zostales obarczony pewnymi obowiazkami, na obowiazki zgodziles sie z wlasnej woli, my zdecydowalismy dac Ci przywileje, ale jakim kutwa prawem masz pretensje o to, ze straciles admina ? Zostales poinformowany. Powinienes sie cieszyc, ze w ogole go miales. Rozumiem gdybys dostal admina za pieniadze (co oczywiscie na naszym serwerze nie wchodzi w gre). Wtedy moglbys miec pretensje.

Doszlismy do wniosku, ze nie sprawdzasz sie juz jako admin i zostal Ci on odebrany. Powody masz miedzy innymi w poscie Snake'a.
Obrazek
Biały
Dyktator

Postprzez Rivo » 30 wrz 2007, 22:29

dobra nie to nie... fajnie sie adminowalo. Zamknijcie temat. Grac i STATSIC na serverze i tak bede. A do teog bede sie rozkoszowal zmienaijac nicki. Pozdro pozdro od dja bucha. Cmok w pupe
Rivo
Player
Player

Postprzez Janek Skrzetuski » 30 wrz 2007, 22:34

ehh Rivo troche mniej ostentacyjnie :( już nie przesadzajmy z tym bo to tylko gra.
Janek Skrzetuski
Cheater !
Cheater !

Postprzez Biały » 30 wrz 2007, 22:46

Rivo, czy ktos zabrania Ci grac i statsic ? Teraz juz mozesz do woli. Nie zachowj sie jak dzieciak.
Obrazek
Biały
Dyktator

Postprzez Lesiu » 30 wrz 2007, 22:48

ojojoj napisał(a):Ja bym opcjonował za zwrotem admina i ustanowieniem jakiegoś regulaminu, może w końcu dotrze, że jest potrzebny.
Co to znaczy opcjonował?

Jeśli komuś nie odpowiada gra i klimat na serwerze SPOKO LOKO to ma wiele innych serwerów. Tam zapewne będzie równie zabawnie i będzie mógł się śmiać z czego zapragnie.
Lesiu
Naczelny
Naczelny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Uwagi