Wbrew oczekiwaniom wszystkim nie zacznę od obrony swoje osoby

(to nie moja wina seriooooo ! ej weźcie heloł spłyńcie ze mnie

)
Zacznijmy od początku, po tym jak uzgodniliśmy, że Saurian może mieć admina chciałem od razu wejść i to zrobić. A tu zonk, hasło nie pasuje i nie mogę wejść na ftp. Po 3 dniach jak Krzysiu załatwił nowe dane z WR mogłem sobie wejść i zrobić wszystko. Pierwsze co zobaczyłem to dwóch jakiś adminów dodanych z dupy(nie chodzi mi o osoby, które były dodane, bez obrazy) WTF ? Możesz mi Lukas wytłumaczyć czemu dodajesz adminów bez żadnej rozmowy

uzgodnień

Niektórzy czekają na ten "zaszczyt" wiele miesięcy. Teraz sprawa modów i ulepszeń, ponieważ miesiąc kończący rok szkolny miałem strasznie zawalony nie mogłem grać w css(pochłania dużo więcej czasu niż inne rozrywki) i jedyne informacje na temat serwera dostawałem od Gieniocha. Jest to najbardziej zaufana mi osoba nie licząc klanowiczów(Dudas też coś pisze ale bardziej się podlizuje żeby dostać admina

). Słysząc od niego, że wprowadzone zmiany(kolejna rzecz dodana bez wcześniejszej rozmowy. Wiem, że chciałeś dobrze ale nie można tak robić) się nie podobają, kazałem je usunąć. Czytając zresztą tytuły dodanej muzyki: kokaina, helenka, rocky, jakieś mimimi czy coś takiego (takie techno) nie dziwię się, że mogła się nie podobać. A wszyscy Ci którzy nie zdarzyli przetestować zmian ( taaaak Biały chodzi mi o Ciebie

) proszeni są o milczenie
PS. Nie mówię, że rzeczy skasowane nie wrócą (np: mod zmian, który musi być poprawiony żeby nie liczył rundy z granatami itp itd) ale muszą one wcześniej być dobrze ustawione pod serwer.